Bütün Kateqoriyalar

Şirkət xəbərləri

Ana səhifə>media>Şirkət xəbərləri

Su təmizləyici sistemlərdə hansı filtrlərdən istifadə olunur?

Vaxt: 2022-11-10 Oxunub: 19

1. Paslanmayan polad filtr

Paslanmayan polad filtrlər buxar, hava, su, yağ və digər mühitlərin boru kəmərlərində geniş istifadə olunur; Boru kəməri sisteminin müxtəlif avadanlıqlarını, su nasoslarını, klapanlarını və s. O, boru kəmərində pas və qaynaq şlakı kimi çirklərin yaratdığı tıxanmadan və zədələnmədən təmizlənməlidir. Paslanmayan polad filtr güclü çirklənmə əleyhinə xüsusiyyətə, rahat kanalizasiya axıdılmasına, böyük axın sahəsinə, kiçik təzyiq itkisinə, sadə quruluşa, kiçik həcmə və yüngül çəkiyə malikdir. Filtr ekranı güclü korroziyaya davamlı və uzun xidmət müddəti olan paslanmayan poladdan hazırlanmışdır.

2. Y tipli filtr

Y tipli filtr boru kəməri sistemi daşıyıcısı üçün əvəzsiz filtrləmə cihazıdır. Y tipli filtr adətən girişdə quraşdırılır təzyiq azaldıcı klapan, relyef klapan, sabit səviyyəli klapan və ya mühitdəki çirkləri çıxarmaq və klapanların və avadanlıqların normal istifadəsini qorumaq üçün digər avadanlıq. Y tipli filtr qabaqcıl struktur, kiçik müqavimət və rahat kanalizasiya axıdılması ilə xarakterizə olunur.

3. Y tipli çəkmə çubuğu teleskopik filtr

Y tipli çubuq genişləndirici filtr, Y tipli filtri genişləndirici birləşmə ilə birləşdirən yeni dizaynı qəbul edir. Quruluş baxımından sadədir və istifadəsi asandır. Müxtəlif standart məhsulların flanşları arasındakı uzunluğun fərqli olması problemini həll edir, bu da sabit borularda əlverişsiz quraşdırmaya səbəb olur. Çubuq genişləndirici filtr əsasən çoxmərtəbəli binalarda, çoxmərtəbəli binalarda və ya fabriklərdə su təchizatı və drenaj boruları üçün istifadə olunur, adətən təzyiq azaldıcı klapanlarda, relyef klapanlarında quraşdırılır. Sabit səviyyəli klapanın və ya digər əsas avadanlıqların giriş ucu boru zibilinin çıxarılmasını və ya klapanların və ya avadanlığın normal istifadəsini təmin etmək üçün quraşdırma və sökülməni asanlaşdırmaq üçün çubuq genişləndirici filtri çəkin.

4. Səbət filtri

Səbət filtri kompressorların, nasosların, digər avadanlıq və alətlərin normal işini qoruya bilən mayenin tərkibində az miqdarda bərk maddələr olan kiçik avadanlıqları çıxarır; O, həmçinin məhsulun saflığını yaxşılaşdırmaq və qazı təmizləmək üçün kiçik bir avadanlıqdır. Buna görə də səbət filtrləri neft, kimya, kimyəvi lif, tibb, qida və digər sənaye sahələrində geniş istifadə olunur. Səbət filtri qabıqdan, drenaj qapağından, filtr elementindən, filtr ekranından, boltdan və s. ibarətdir.

5. T-filtr

T-tipli filtr boru kəməri sistemindəki müxtəlif avadanlıqları, məsələn, su nasosları, klapanlar və s.-ni pas, qaynaq şlakları və s. ilə tıxanmaqdan və zədələməkdən qorumaq üçün buxar, hava, su, yağ və digər mühitlərdən ibarət boru kəmərlərində geniş istifadə olunur. boru kəmərindəki digər çirklər. Shanghai Rimei Valve Manufacturing Co., Ltd. tərəfindən istehsal olunan T tipli filtr güclü çirklənmə əleyhinə performans, rahat partlatma, böyük axın sahəsi, kiçik təzyiq itkisi, sadə quruluş, kiçik həcm və s. ilə xarakterizə olunur; T-tipli filtrin filtr ekranı paslanmayan poladdan hazırlanmışdır, güclü korroziyaya davamlıdır və uzun xidmət müddətinə malikdir; T tipli filtr də birbaşa cərəyan növünə və tıxac tipinə bölünür. Filtr ekranının sıxlığı 10 mesh ilə 120 mesh arasındadır və temperatur 0 ~ 450 ℃-dir. İstifadəçinin ehtiyaclarına uyğun olaraq seçilə bilər